Agenţia Servicii Publice

Calculează costul numărului de înmatriculare

Informaţii generale:

Verifică disponibilitatea numărului de înmatriculare este un serviciu de acordare a informaţiei din Registrul de Stat al Transporturilor despre disponibilitatea numărului de înmatriculare în regim online. Acest serviciu are destinaţie informativă şi nu prevede rezervarea numărului de înmatriculare.

Termene şi tarife:
Termen tarif
La solicitare gratuit

Pentru a beneficia de serviciu, solicitantul introduce în câmpurile rezervate:

  • Codul numeric al documentului şi seria (după caz);
  • Codul de protecţie.
Consecutivitatea paşilor pentru plasarea comenzii:
Pasul 1: Selectaţi în formularul electronic tipul documentului.
Pasul 2: Introduceţi datele solicitate în câmpul obligatoriu pentru completare.
Pasul 3: Vizualizaţi informaţia solicitată.

 

Vă rog aşteptaţi

Pentru a calcula costul plăcii de înmatriculare a mijlocului de transport, ce conţine simbolurile solicitate, întreprindeţi următoarele acţiuni:

  1. Selectaţi din lista propusă tipul mijlocului de transport.
  2. Indicaţi combinaţia dorită a literelor - trei litere ale alfabetului latin. Simbolul * poate fi utilizat pentru acceptarea oricărei litere în poziţia respectivă. Exemple: „DA*” - ultima literă poate fi oricare, „D*N” - a doua literă poate fi oricare, „**Z” - primele două litere pot fi oricare, „***”- oricare trei litere.
  3. Indicaţi combinaţia dorită a сifrelor - una, două sau trei cifre. Simbolul * poate fi utilizat pentru acceptarea oricărei cifre în poziţia respectivă. Exemple: „12*” - ultima cifră poate fi oricare, „1*3” - a doua cifră poate fi oricare, „*7” - format din două cifre, prima poate fi oricare, „*” - format din o singura oricare cifră, „***”- oricare trei cifre.
  4. Accesaţi opţiunea " "Calculează costul". ".

Menţiune: Serviciul propus verifică disponibilitatea unui număr dar nu prevede rezervarea acestuia. Pentru selectarea şi comandarea numărului solicitat, adresaţi-Vă în cea mai apropiată subdiviziune de înmatriculare a transportului.

Numărul de înmatriculare

Codul de verificare

Șterge
Calculează costul
 
 
Numărul este disponibil la preţul de Numărul nu este disponibil Eroare! Numărul de înmatriculare este invalid Eroare! Mai încercaţi o dată Eroare! Codul de verificare este incorect Probleme cu server. Incercaţi mai tîrziu Acest număr poate fi procurat numai prin licitație pe portalul www.licitatie.registru.md.
— Selectaţi tipul mijlocului de transport
— Indicaţi îmbinarea dorită a literelor numărului
— Scrieţi combinaţia dorită a сifrelor numărului
— Scrieţi codul de verificare de la imagina